ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Afroditi Spa

Στο afroditispa μπορείτε να κολουθήσετε θεραπείες αδυνατίσματος, παθητικής γυμναστικής, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.

Ξεκινώντας από την αναγνώριση της μοναδικότητας που έχει ο καθένας από εμάς, δημιουργήσαμε ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που αγκαλιάζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου και σώματος.
Το πάθος μας είναι, όχι μόνο να αναζητούμε διαρκώς νέα ανανεωμένα προϊόντα διαφορετικών πρωτοποριακών καλλυντικών εταιρειών, αλλά κυρίως να τα συνθέτουμε σε εξατομικευμένες θεραπείες. Κι αυτό για να είμαστε σίγουροι πώς το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα καλύπτει απόλυτα τη δική σας ανάγκη και προτίμηση.
Στο afroditispa μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και άλλες πιο απλές περιποιήσεις, όπως manicure, pedicure, ριζική αποτρίχωση, κερί αλλά και μακιγιάζ και μασάζ.
Οι εξειδικευμένες μας θεραπείες προσώπου για ρυτίδες, ενυδάτωση, αντιγήρανση, πανάδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους, ακμή φέρουν την υπογραφή των μεγαλυτέρων εταιρειών στο χώρο της κοσμετολογίας.

Στο afroditispa μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε θεραπείες αδυνατίσματος, παθητικής γυμναστικής, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.
Ακόμη, υπάρχουν ειδικές θεραπείες για την περίοδο της εγκυμοσύνης, για γυναίκες πρίν ή κατά την εμμηνόπαυση, καθώς και για δέρματα που έχουν υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες